4 dingen die je vertellen dat je coach Hilversum perfect voor je is

Mensen gebruiken tegenwoordig coachingsdiensten om vooruit te komen in verschillende aspecten van hun leven. Maar het hebben van een coach is niet het enige dat telt. In sommige gevallen realiseer je je misschien dat het rapport of de relatie die je hebt met je coach gewoon niet meer werkt. Dus, hoe weet je dat de coach die je hebt goed voor je is? Hier volgen een paar tips.

Vraagt ​​om feedback

Elke coach zal altijd willen verbeteren, hoe goed hij ook is. In dat geval zullen ze altijd om feedback van de klant blijven vragen om te zien of er gebieden zijn waaraan ze aan kunnen werken. Als je coach je altijd om feedback vraagt ​​over de dienst die hij of zij biedt, betekent dit dat het hem of haar interesseert en dat hij er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je waarde uit die sessies haalt.

Je voelt je comfortabel en kan eerlijk zijn

Het eerste dat een goede coach zal doen, is ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt bij het werken met hem of haar. Dit is een zeer grote stap in het doorbreken van communicatiebarrières. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Als je je op je gemak voelt bij iemand, zal het gemakkelijker voor je zijn om voor hem open te staan ​​en je problemen opener te bespreken. Een coach Hilversum die je dit gevoel geeft wordt daarom sterk aangeraden.

Het is de taak van je coach om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Soms vereist deze reis ook dat de coach brutaal eerlijk tegen je is. Hij of zij zou het je moeten kunnen zeggen als je middelmatige dingen doet of als je de sessie niet serieus neemt.

Opvolging

Coaching gaat niet alleen over de sessies van één of twee uur die je op kantoor hebt. Een goede coach moet ook de zaken met je opvolgen om ervoor te zorgen dat het goed met je gaat na de sessies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *