Boek nu je kapper in Mijdrecht

Kapper in Mijdrecht nodig? Oh wat ben je het zat. Binnen zitten, geen horeca, geen pretparken, geen Kermis, geen vakantie naar Frankrijk. Een jaar is het al aan de gang en ook al wil Rutte je anders doen geloven, het einde is nog niet echt in zicht. Is er dan niet een lichtpuntje aan de horizon? Natuurlijk wel. Sterker nog, er liggen ook al lichtpunten achter ons. Zo is het vanaf 3 maart weer toegestaan de kapper in Mijdrecht te bezoeken! Dus balen mag, dat is normaal, geen mens is gemaakt om meer dan een jaar voornamelijk in zijn te krappe huurwoning door te brengen. Maar die coronacoupe, daar ga je mee afrekenen!

 

Gedeelde smart met je kapper in Mijdrecht

Gedeelde smart is halve smart. Het gezegde is een cliché van je welste, maar, om er nog meteen maar een cliché in te gooien, clichés hebben hun status gekregen omdat ze vaak waar zijn! Zo ook deze. Want misschien werd je hard beperkt in je vrijetijdsbesteding, de kans is groot dat je nog wel je baan mocht uitoefenen, al dan niet via Zoom en Teams. Hoe anders was dat voor je kapper, die gedwongen was meermaals toe te zien hoe de regering alle kapsalons sloot. Geen kans op legale inkomsten, karige steunpakketten en met name hopen frustratie en verveling, voor je kapper was Six Flags namelijk net zo dicht als voor jou.

 

Het strakste kapsel van Zoom

Zoom? Bergen op Zoom? Nee, je weet wel, die videochatapplicatie die je nu voor alles moet gebruiken, van je boardmeetings tot aan je oma´s verjaardag. Ja, de wereld is gedwongen veranderd en jij verandert met haar mee. Waar je er vroeger prat op ging dat je coupe de mooiste was van de kantine, zal je nu je strakgetrimde manen kunnen showen aan wie je maar wilt: Je tante in Parijs, je vrienden in Turkije. Elk nadeel heb z´n voordeel zullen we maar zeggen! Maak dus snel die afspraak bij je kapper in Mijdrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *