De leukste weekendjes weg

We willen er allemaal weleens even tussenuit. Onze drukke baan, het gezinsleven én het huishouden word ons soms even allemaal teveel. En een lekker weekendje weg, is de perfecte oplossing voor dit probleem. Even alles de boel de boel laten, en genieten van een nieuwe omgeving. Natuurlijk niet zomaar in een simpel hotelletje. Nee. Als we dan op pad gaan, dan willen we ook verblijven in iets speciaals. Onderstaande weekendjes weg, zijn een beleving op zich. En zullen ervoor zorgen dat je helemaal uitgerust en vol nieuwe energie naar huis terugkeert.

Huisje op het strand

Houd je van de zilte zeelucht? Ben je dol op de kalmerende geluiden van de zee, wanneer je 's nachts in slaap probeert te vallen? Dan moet je écht eens een huisje op het strand huren. Het perfecte weekendje weg voor jou! Niet alleen is het strand de perfecte plek om helemaal tot rust te komen, maar het huisje is ook van alle gemakken voorzien. Zodat jij optimaal kunt genieten van je weekendje rust. Én vergeet ook vooral niet een lekker stukje vis te gaan eten in één van de dichtbijzijnde restaurants.

Een boomhuis

Ben je wat avontuurlijker ingesteld, en op zoek naar iets stoers? Dan is een weekendje in een boomhut misschien wel wat voor jou. Deze kleine houten huisjes zijn gebouwd in de natuur, en laten je helemaal tot rust komen. Je word wakker door het gefluit van de vele vogels en kunt in alle rust genieten van je kopje koffie. Een weekendje in een boomhut is overigens ook een zeer geschikt weekendje weg voor gezinnen.

Een pipowagen

Een andere leuke tip voor een weekendje weg met het gezin, is het overnachten in een zogenoemde pipowagen. De pipowagen is een klein wagentje op wielen, die is uitgerust met een keuken, slaapcabine én woonruimte. De meeste pipowagens hebben geen toilet, maar maken gebruik van een extern toiletgebouw. De pipowagen is meestal geverfd in vrolijke kleurtjes, en heeft een minstens nét zo kleurrijke inrichting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *