Knippen met gevoel

Kapper Arnhem Centrum kan je haar in verschillende stijlen laten knippen. Je kunt je haar laten bijknippen en dezelfde stijl behouden. Je kan ook kiezen voor een nieuwe coupe. Er zijn heel verschillende mogelijkheden met verschillende soorten haar. Je kan met wat langer haar voor krullen of vlechten gaan maar je kan ook kiezen om het een stuk korter te laten knippen. Voor mannen kan je denken aan een 'man bun' of een staart. Bij korter haar kan je voor opgeschoren zijdes gaan en een het haar bovenop naar één van deze zijdes laten vallen. Welk soort kapsel je ook wilt het is belangrijk dat er met kennis en gevoel wordt geknipt zodat het resultaat er netjes en goed uitziet.

Haar laten verven

Veel mensen laten hun haar verven. Kapper Arnhem Centrum kan verschillende mogelijkheden aanbieden. Er zijn tegenwoordig geen gekke kleuren meer als het aankomt op het verven van haar. Van blonde of bruine tinten tot de felste roze of blauwe kleur. Het verven van haar is een expressie van wie je bent en moet dus goed en professioneel en kundig gebeuren. Naast een volledige kleuring van het haar kan er ook gekozen worden voor kleine accenten in het haar die een kleurtje krijgen. Zo kunnen er bijvoorbeeld roze accenten worden toegevoegd aan blond haar of blauwe accenten aan bruin haar. Of het nu gaat om highlights of een volledig kleuring de mogelijkheden zijn eindeloos om je coupe te laten passen bij wie je bent

Duurzame haarproducten

Kapper Arnhem Centrum is het belang van haarproducten duidelijk. Tegenwoordig is duurzaam ook heel belangrijk en kan je dus ook het best producten die duurzaam zijn gebruiken om zo het effect op de aarde te verminderen. Je kan denken aan duurzame shampoo of conditioner, maar ook alle wax, gel en haarspray. Naast het gebruik van duurzame producten wordt er ook op het waterverbruik gelet. Dit gebeurt tijdens het wassen van het haar of het schoonmaken van de kappersspullen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je een professionele, maar duurzame knipbeurt krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *