Medium Den Haag

Het is altijd moeilijk om een dierbare te verliezen. Vooral als het volledig onverwachts gebeurd en je met allerlei vragen achterblijft. Gelukkig bestaat er wel een manier om contact te leggen met een overledene, hier kan een medium je bij helpen. Een medium heeft de paranormale gave om contact te maken met mensen die hier niet meer op aarde rondlopen. Wil je graag een keer naar een medium in Den Haag en ben je benieuwd hoe een sessie verloopt? Lees dan verder.

Onderwerpen bespreken

Je gaat eerst samen met de medium bespreken welke onderwerpen je graag met je dierbare wil bespreken. Zo heeft de medium richtlijnen en kan ze je zo goed mogelijk helpen met het beantwoorden van je vragen. Als je er nog niet helemaal uit bent hoe je het het beste aan wil gaan pakken, kan een medium je daar ook mee helpen.

Vijf controle vragen

Als de medium contact denkt te hebben gemaakt met je dierbare, blijf het natuurlijk eerst de vraag of ze echt wel contact heeft met de juiste persoon. Om te bepalen of de medium goed zit maakt de medium gebruik van vijf controle vragen. Dit zijn vragen over je dierbare waarop jij het antwoord weet, maar de medium nog niet. Als de medium al deze vijf vragen stelt en de kloppende antwoorden ontvangt kan je er van uitgaan dat de medium contact heeft gelegd met de juiste persoon.

Geen contact

Helaas komt het ook voor dat de medium geen contact kan maken met je overledene dierbare. Hier kunnen allerlei redenen voor zijn. Vaak is dit een teken dat het beter is geen contact te hebben. Soms zit daarin ook je antwoord verscholen, veel vragen in het leven blijven nu eenmaal onbeantwoord. Als je veel last hebt van de vragen waarmee je achterblijft kan de medium je doorverwijzen naar iemand anders, die je weer verder kan helpen met vrede te vinden in het omarmen van de vragen zonder antwoord.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *