Pedicure in Veenendaal

Je voeten hebben gedurende de dag wat te verduren. Als je op een dag veel staat en loopt dan kun je vermoeide voeten krijgen. Naast vermoeidheid kunnen je voeten zich tevens aan gaan passen aan de belasting. Je kan eeltvorming krijgen of likdoorns. Daarnaast kunnen andere klachten ontstaan zoals schimmels of infecties. Een pedicure kan dit voor je behandelen. Daarnaast kan een pedicure Veenendaal je voeten verzorgen. Denk aan het wegwerken van eelt en het verzorgen van de nagels. 

Ontspannende voet behandelingen

Een pedicure kan je voeten met een ontspannende behandeling verzorgen. Verschillende behandelingen zijn mogelijk. Denk aan het wegwerken van oppervlakkig eelt door een heerlijke scrub. Een spa behandeling is hierbij het meest uitgebreide voor je voeten. In een behandeling van anderhalf uur worden je voeten en handen ontspannend behandeld. Je krijgt een paraffinepakking behandeling om je voeten en handen te ontspannen. Je voeten wordt gescrubt en behandeld. Je krijgt daarna een ontspannen voetenbad en massage.

Behandelen van eelt

Je voeten hebben gedurende de dag dus flink wat te verduren. Het lopen en staan is een zware belasting voor je voeten. Daarnaast zitten je voeten vaak een groot gedeelte van de dag in schoenen. Daarom hebben je voeten veel verzorging nodig. De belasting en het broeien kan voor verschillende klachten zorgen. Door alle wrijving van het lopen kun je onder andere eeltvorming krijgen. Vaak zie je eeltvorming op de tenen en bij de hak. Eelt bij de grote teen en hak kan zich overtollig vormen. Te veel eelt kan voor klachten zorgen. De pedicure kan eelt op een prettige manier van je voeten verwijderen. 

Behandeling van klachten

Een pedicure kan ook andere klachten behandelen zoals likdoorns, schimmels of infecties. Klachten door werk of door ziektes zoals diabetes kunnen allemaal door de pedicure behandeld worden. Naast intensieve reinigende behandeling kunnen ontspannende behandeling tevens ingezet worden. Reumatische aandoeningen die spierklachten geven kunnen door een ontspannende spa behandeling 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *