Wordt dit jouw nieuwe herenkapper in Vlaardingen?

Je herkent dit probleem waarschijnlijk als geen ander: het vinden van een echte, betrouwbare kapper. Een kapper waar je voor de rest van je leven terug naar zou willen gaan. Bij vrouwen is het nog makkelijk om bij een kapsel het in een staart of knot te brengen, maar mannen hebben vaak een korter model. Het is dus van uiterst belang dat het haar bij mannen goed wordt geknipt en wordt geschoren. Dit is het heilige domein van de man! Bij de Herenkapper Vlaardingen zijn ze bijvoorbeeld gespecialiseerd op het gebied van mannenkapsels. Je kunt daar je kapsel volledig aan hun toevertrouwen, super fijn! In deze blog zal je verder meer lezen over de huidige haartrends van mannen van dit moment!

De haartrends voor mannen op dit moment

De kappers zijn afgelopen jaar niet veel open geweest, dus je kan misschien de eerste haartrend al wel raden. Het kapsel met lang haar is tegenwoordig helemaal in! Het voordeel is dat als je een bad hair day hebt, dit makkelijk te verbergen is met dit lange kapsel. Een andere haartrend van dit moment is het opscheren van de achter- en zijkanten. Bovenop is het haar dan meer aanwezig dan bij de zijkanten. Dit is een trend die je steeds meer voorbij ziet komen. Vooral opgeschoren zijkanten is bij de jongeren een populaire trend. De laatste trend die je ook steeds meer ziet terugkomen is meer volume in het haar. Opgestoken haar naar achter of juist meer golven in het haar. Het is helemaal van nu!

Voor welke haartrend ga jij?

Er valt dus te concluderen dat er op dit moment veel verschillende haarstijlen helemaal in zijn. De haarstijl die je wenst ligt natuurlijk wel aan het soort kapsel dat je hebt. Niet alle haarstijlen zijn mogelijk bij jouw kapsel. Laat je adviseren door een echte herenkapper in Vlaardingen bijvoorbeeld. Zo zorg je ervoor dat je er weer fris bij loopt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *